info@megahout.nl +31 512 582 880

Bewerkingen

Wij zijn een landelijk opererende importeur en groothandel in vurenhout. Onze kernwaarden zijn kwaliteit, precisie, snelheid en betrokkenheid. In ons productieproces maken wij gebruik van de meest moderne, speciaal voor ons ontwikkelde houtbewerkingsmachines. Daarmee hebben wij het meest uitgebreide machinepark in Nederland.

Specialisatie & voorraad

Wij stellen jou als klant altijd centraal, want wij weten als geen ander dat snelheid, kwaliteit en leverzekerheid voor jou van groot belang zijn. Onze medewerkers en machines zijn er  volledig op ingesteld om jouw vragen van maatwerk tot standaard specificaties te realiseren. Met een voorraad hout van 10.000m3 zijn wij in staat vrijwel alle gangbare en minder gangbare afmetingen te leveren.  

Logistiek & distributie

Wij zijn gehuisvest in een modern bedrijfspand met een oppervlakte van 14.000 vierkante meter. Hier slaan wij onze houtproducten op onder ideale condities. Naast de opslag verzorgen wij indien gewenst het totale traject van bestelling tot aflevering: full-service in houtproducten!

Kennis & advies

Onze medewerkers bewijzen dagelijks hun toegevoegde waarde, door hun kennis en ervaring met jou te delen. Wij garanderen een scherpe inkoop, snelle handling, en een veelzijdig pakket aan houtproducten welke worden geleverd tegen de beste condities.

Inkoop

Wij vinden het belangrijk om niet alleen kwalitatief hoogwaardige, maar ook duurzame houtproducten te kunnen aanbieden. Daarom zijn al onze houtproducten gegarandeerd FSC en PEFC gecertificeerd.