info@megahout.nl +31 512 582 880

Wij zijn Megahout

Sinds 1999

Wij zijn een gedreven groep mensen gericht op groei en innovatie in de houtverwerkende industrie. Door continue te investeren in opleidingen en de beste machines bieden wij jou de dienstverlening en producten die je verdient. Want ons hout bouwt vertrouwd.  

Wij importeren gecertificeerd vurenhout van hoge kwaliteit uit Duitsland, Scandinavië en de Baltische staten. In onze fabriek verwerken wij dit hout tot halffabricaten voor de houtverwerkende industrie. Wij nemen jou werk uit handen door maatwerkoplossingen te bieden waar nodig. Op het gebied van houtverwerkingstechnieken, maatvoering, voorraadbeheersing en/ of levering; wij werken voor en met jou. Dit doen wij met een glimlach en eerlijk advies, daar zijn wij tenslotte partners voor.

Wij zijn Megatrots

Goed gereedschap is het halve werk en dat zie je terug in onze moderne fabriek. Wij beschikken over ultramoderne machines, zoals vingerlaslijnen, schaaflijnen en APS afkortzagen. Alles zodat jij kunt profiteren van de snelste en beste bewerkingstechnieken voor jouw vurenhout. 

Niet alleen zijn wij trots op onze machines en fijne groep collega’s, ook zijn wij trots op langdurige samenwerkingen met partners die o.a. actief zijn in de prefab, de handel en de emballage. Zoek jij een partner met wie je samen verder kan groeien? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.  Megagoed vurenhout voor een eerlijke prijs en bovenal een partner op wie je kan rekenen. 

Persoonlijk contact is voor ons de norm. Eén van onze drie accountmanagers komt dan ook graag langs om jouw vragen te beantwoorden en de mogelijkheden te bespreken. Op basis hiervan wordt een offerte uitgebracht waar je enkel nog “ja” tegen kan zeggen. Laat het bouwen maar beginnen!

Geschiedenis

In 1999 is Megahout opgericht door Jan Sijbesma, een ondernemer in hart en nieren. Destijds met het doel om de houtverwerkende industrie te voorzien van de beste houtoplossingen, waarbij het onderscheidend vermogen zit in de balans tussen mens en machine. Deze drive is nog steeds sterk aanwezig in ons Megahout DNA. 

Wij hebben ondertussen al een kwart eeuw aan ervaring en kennis in huis. Deze kennis delen wij graag, want samen vooruitgang boeken is ons streven. Door innovatie te omarmen en in te spelen op de behoeften van onze partners maken wij continue een bovengemiddelde groei door. In 2010 hebben wij in Drachten dan ook een modern houtverwerkend en logistiek centrum gebouwd. Hiermee hebben wij alle aspecten van ons proces binnen handbereik, zodat wij snel en efficiënt aan jouw vraag kunnen voldoen.