info@megahout.nl +31 512 582 880

Emballage

De emballage-industrie kent steeds meer vraag naar hout met afwijkende afmetingen en eenzijdige specificaties en daar geven wij antwoord op. Wij bieden op basis van jouw wensen op het gebied van kwaliteit, specificaties en levertijd de juiste productie oplossing. Dit doen wij vanuit onze zagerij en schaverij in Drachten.

Emballage & Noord-Europa

Via ons eigen houtimportbedrijf Nielsen Timber BV leveren wij vrachten vanuit Noord-Europa rechtsreeks op de door jou gewenste locatie. 

Oplossingen

Wil jij je liever volledig richten op jouw eigen productie en handel? Groot gelijk heb je, want wij ontzorgen waar nodig op het gebied van voorraadbeheer, productie en logistieke vraagstukken.
Zo doen wij allemaal waar we goed in zijn. 

Met de huisvesting in ons moderne bedrijfspand welke een oppervlakte van 14.000 vierkante meter beslaat, maken wij onze opslagruimte tot de jouwe. De houtproducten liggen hier onder de ideale condities te wachten op jouw bestelling. Naast de opslag verzorgen wij het totale traject van bestelling tot aflevering: full-service in houtproducten! Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Certificering

Uiteraard zijn al onze houtproducten altijd voorzien van de bijbehorende certificaten, ook zijn wij ISPM 15 gecertificeerd onder nummer 221.