info@megahout.nl +31 512 582 880

Logistiek & voorraad

Door de jaren heen hebben wij bewezen een full service partner in houtproducten te zijn. Van bestelling tot aan aflevering, wij verzorgen indien gewenst het gehele traject voor jou. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het voor jou is om te kunnen rekenen op een tijdige toelevering van kwalitatief goed hout. Om hierin te voorzien hebben wij de ideale omstandigheden gerealiseerd voor zowel onze experts als machines. Korte en duidelijke communicatielijnen gecombineerd met een geavanceerd en modern machinepark zijn hierin de sleutel tot ons succes. 

Volume

De grote voorraad vurenhout die wij in Drachten onder de juiste condities opgeslagen hebben, biedt ons de mogelijkheid om snel te kunnen anticiperen op jouw vraag. Ook naast de standaard afmetingen reageren wij adequaat op jouw maatwerk bestellingen. 

De opslagruimte in ons bedrijfspand in Drachten behelst een oppervlakte van 14.000 vierkante meter. Hier ligt niet alleen een grote, maar ook een diverse voorraad vurenhout opgeslagen; bestaande uit ruw, geschaafd en gevingerlast hout. De afmetingen van de voorraad variëren tussen de 11x38mm tot en met 100x250mm. Wij staan paraat om jouw bestelling tijdig aan te leveren om zo bij te dragen aan een optimale voorraadbeheersing. 

Transport

Voor de levering van de door ons met zorg bewerkte en verpakte houtproducten werken wij samen met onze vaste transportpartner de firma Land. Een goed gefundeerde samenwerking waar wij op vertrouwen. Al jarenlang hebben zij bewezen de transport netjes, snel en volgens afspraak te realiseren en dat sluit aan bij waar wij voor staan. Afspraak is afspraak!