info@megahout.nl +31 512 582 880

Prefab

Ben jij actief in de prefab-industrie? Dan weet jij als geen ander hoe belangrijk het is om onvoorziene situaties zo veel mogelijk te voorkomen. Deze situaties hebben impact op jouw planning en het uiteindelijke resultaat van de opgeleverde projecten. Wij zijn door de jarenlange samenwerkingen binnen de prefab-industrie thuis in jouw vraagstukken en zorgen er voor dat jij op het gebied van het benodigde vurenhout geen zorgen ondervindt. 

Continu├»teit in de kwaliteit, leverbetrouwbaarheid, flexibiliteit en het nodige maatwerk zijn voor jou van groot belang en daar geven wij gehoor aan. 

Door de uitgebreide productiemogelijkheden die wij hebben zijn wij gericht op het bieden van allerhande maatwerkoplossingen. Wij hebben met ons moderne machinepark de mogelijkheid om diverse bewerkingstechnieken voor jou uit te voeren. Hierbij kan je denken aan vingerlassen, schaven en afkorten of een combinatie van deze technieken. 

Oplossingen

Wij optimaliseren jouw voorraadbeheer door tijdig hout aan te leveren tot het door jou gewenste niveau. Tevens zorgen wij er voor dat de houtproducten helemaal passend en op tijd worden aangeleverd om bij te dragen aan jouw vlotte prefab bouwmethode. Indien nodig labelen of stickeren wij de onderdelen, zodat jij direct over kan gaan tot het assembleren van de elementen.  

Met de huisvesting in ons moderne bedrijfspand welke een oppervlakte van 14.000 vierkante meter beslaat, maken wij onze opslagruimte tot de jouwe. De houtproducten liggen hier onder de ideale condities te wachten op jouw bestelling. Naast de opslag verzorgen wij het totale traject van bestelling tot aflevering: full-service in houtproducten! Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Certificering

Uiteraard zijn al onze houtproducten voorzien van de bijbehorende certificaten, want wij hechten waarde aan een gezonde en duurzame toekomst van houtproducten.