info@megahout.nl +31 512 582 880

Vingerlassen

Vingerlassen

Wij zijn koploper in Nederland op het gebied van vingerlassen. In 2020 hebben wij geïnvesteerd in een nieuwe Weinig Vingerlas en hiermee hebben wij de productiecapaciteit enorm kunnen vergroten. Wij zijn momenteel de grootste producent van gevingerlast hout onder KOMO voor dragende constructies in Nederland en daar zijn wij Megatrots op. 

Capaciteit van 55.000m3 per jaar

Tot een lengte van 1000cm

Gevingerlast hout biedt de oplossing wanneer ons standaard hout niet lang genoeg is voor de door jou beoogde toepassing. Gevingerlast hout wordt het meest gebruikt door onze partners in de prefab-industrie, waarbij maatvastheid, een sterke draagconstructie en correcte kopse bewerkingen noodzaak zijn. Ons gevingerlaste hout is namelijk kaarsrecht, ijzersterk en van hoge kwaliteit. 

Wil jij ook jouw productieproces versnellen en tegelijkertijd een kwalitatief goed eindproduct realiseren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij vingerlassen is het uitvalpercentage klein en de opties in lengtematen zijn enorm. Zo ben je altijd verzekerd van het benodigde hout in een passende lengtemaat. 

De afmetingen die kunnen worden geproduceerd variëren van 22x100mm tot en met 75x275mm en met een maximale lengte van 10 meter. De maten vanaf 22x100mm tot en met 75x275mm produceren wij in elk wenselijk volume.  Dit hout wordt altijd rondom geschaafd na vingerlassen.  Uiteraard kan het hout gekort worden in de door jou aangegeven specificatie.

Certificering

Ons gevingerlast hout wordt onder KOMO en CE certificering geleverd voor dragende constructies met sterktesortering C24 voor de Nederlandse Prefab industrie, want met ons hout bouw je vertrouwd.