info@megahout.nl +31 512 582 880

Handel

Ben jij als houthandelaar op zoek naar een partner die jou bijstaat in het optimaliseren van jouw voorraadbeheer? Wij hebben met onze voorraad van circa 10.000m3 ruw, geschaafd en gevingerlast hout de mogelijkheid om snel te voorzien in jouw vraag. 

Standaard aanwezige hout voorraad

Wij leveren met ons eigen houtimportbedrijf Nielsen Timber BV vrachten vanuit Noord-Europa rechtsreeks op de door jou gewenste locatie. Onze vaste partner in Zweden houdt voor jou een ruime specificatie geschaafd hout op voorraad. Met betrekking tot zowel geschaafd als ruw hout vullen wij jouw houtbehoefte flexibel en naar wens in. 

Handel & Noord-Europa

Afmetingen vanaf 11x38mm tot en met 100x250mm en alle tussenmaten, zowel in ruw, geschaafd en gevingerlast hout zijn bij ons standaard aanwezig. Met onze ruime voorraad in Drachten zorgen wij er voor dat jij altijd slechts één order verwijderd bent van het benodigde hout. 

Oplossingen

Door onze ruime voorraad zijn wij in staat om jouw specifieke vraag te beantwoorden. Of het nou gaat om ons standaard aanwezige hout of om een maatwerk vraag, wij realiseren het. Op jouw verzoek kunnen wij met ons uitgebreide machinepark de nodige bewerkingstechnieken toepassen zodat het vurenhout in de juiste specificaties wordt aangeleverd. 

Kortom; wij optimaliseren jouw voorraadbeheer. Met de huisvesting in ons moderne bedrijfspand welke een oppervlakte van 14.000 vierkante meter beslaat, maken wij onze opslagruimte tot de jouwe. De houtproducten liggen hier onder de ideale condities te wachten op jouw bestelling. Naast de opslag verzorgen wij het totale traject van bestelling tot aflevering: full-service in houtproducten! Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Certificering

Al het constructiehout is C18 of C24 gekwalificeerd en altijd FSC of PEFC gecertificeerd.