info@megahout.nl +31 512 582 880

Onze partners

Een goede samenwerking tussen Megahout en zijn partners spelen een belangrijke rol betreffende de duurzame groei en het succes van Megahout. Megahout is erg gesteld op zijn partners. Samen de krachten bundelen om nieuwe kansen te creëren.

De volgende bedrijven mogen wij tot onze partners beschouwen:

LAND Transport, met bijna 100 jaar ervaring mogen we best stellen dat uw goederen bij ons in vertrouwde handen zijn. Lang, breed, zwaar kwetsbaar of vers transport: wat voor goederen u ook wilt vervoeren, wij regelen het voor u.  Onze ervaren chauffeurs zijn vakmensen. Ze werken secuur, gaan zorgvuldig met uw goederen om, en zorgen ervoor dat alles op tijd wordt afgeleverd.


Plospan is specialist in het duurzaam verwerken van houtvezel en schaafsel tot kwalitatief hoogwaardige comfortabele bodembedekkers voor dierverblijven en het tevens het produceren van Bio-energy houtpellets voor het verwarmen van ruimtes en het opwekken van energie. Wat voor anderen vaak een restproduct is, is voor Plospan juist de basis voor een ‘nieuw’ topproduct.


STILL hoort sinds lange tijd tot de toonaangevende aanbieders van heftrucks, magazijntrucks en trekkers, evenals de modernste systemen voor intra logistiek.

Met de hoogste kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatieve techniek voldoet STILL vandaag en morgen aan de eisen van kleine, middelgrote en grote ondernemingen.


De Groot Bewerkingsmachines is expert op het gebied van bewerkingsmachines voor massief hout, plaatmateriaal, kunststoffen, composieten en schuimen.

We leveren nieuwe en gebruikte bewerkingsmachines, onderdelen en een uitgebreid servicepakket. Voor elk soort machine en elke branche hebben wij productspecialisten in huis die je vanuit jarenlange ervaring kunnen helpen een juiste keuze te maken.


H&M Houtbewerkingsmachines is een dynamisch bedrijf dat sinds 1985 actief is in de houtverwerkende industrie. H&M levert alles op het gebied van houtbewerkingsmachines, van een enkele standaardmachine tot complete werkplaatsinrichtingen.

Als het gaat om nieuwe of gebruikte machines, onderhoud of certificering, bij H&M bent u aan het juiste adres. Daarnaast bouwt H&M sinds 1994, geheel in eigen beheer, een complete lijn van machines voor het afkorten en bewerken van hout voor houtverwerkende bedrijven.

Onze klantenkring bestaat dan ook voornamelijk uit timmerbedrijven, houtskeletbouw bedrijven, kozijnen- en deurenfabrikanten, de houthandel en de meubelindustrie.