info@megahout.nl +31 512 582 880

Megahout breidt uit met nieuwe hal en versterkt positie als vurenhoutleverancier

Megahout is verheugd om de succesvolle voltooiing van haar nieuwe hal aan te kondigen. Met trots presenteren wij onze uitgebreide faciliteit, die een oppervlakte van maar liefst 5500 vierkante meter beslaat. In deze moderne hal bevindt zich een geavanceerde schaaflijn, waarmee we onze klanten nog beter kunnen bedienen.

Terwijl de bouw van de hal afgerond is, zijn we momenteel bezig met de laatste afmontage van de machine. We verwachten dat alles operationeel zal zijn na de bouwvak. Deze uitbreiding markeert een belangrijke mijlpaal voor Megahout, omdat het onze productiecapaciteit aanzienlijk vergroot en tegelijkertijd de hoogste kwaliteit en service aan onze gewaardeerde klanten blijft bieden.

Dankzij de geavanceerde schaaflijn kunnen we effici├źnter werken en sneller inspelen op de behoeften van de markt. Met functies zoals een automatische afkortmogelijkheid en de capaciteit om grotere kopmaten te schaven, zijn we in staat maatwerkoplossingen te bieden voor diverse projecten. Deze investering versterkt onze positie als toonaangevende leverancier van vurenhout in Nederland.

Bij Megahout streven we er altijd naar om voorop te lopen in de sector door te investeren in geavanceerde technologie├źn en ons assortiment aan te passen aan de veranderende behoeften van onze klanten. Deze nieuwe hal stelt ons nog beter in staat om te voldoen aan de groeiende vraag naar hoogwaardig vurenhout.

Voor meer informatie over Megahout en ons uitgebreide assortiment aan vurenhoutproducten kunt u altijd bij ons terecht. Wij zijn er trots op dat we de standaard blijven zetten als leverancier van hoogwaardig vurenhout in Nederland.